Activiteit

02025 Nieuwjaars ontbijt: Wat zijn jouw voornemens voor 2022?

donderdag 13 januari 2022 , 9:00 - 10:00 uur
Illustration

Een Nieuwjaars Ontbijt!  We slaan de koffie over en willen graag het glas heffen met iedereen van 02025 en zijn benieuwd naar jouw goede voornemens ! 

Het Nieuwjaarsontbijt staat in het teken van jou als koploper, doener en denker over schone energie in de stad. Op dezelfde tijd als een Energieontbijt, maar met een andere inhoud. Omdat er een nieuw jaar aangebroken is  willen we iedereen graag de ruimte geven voor zijn of haar eigen verhaal.

Vertel ons jouw wens, droom, vraag, ambitie of bucketlist voor 2022 op het gebied van schone energie. Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal en geven iedereen graag de gelegenheid dat te delen. De bijeenkomst is één groot ‘open podium’. Inspireer andere deelnemers dit uur en voor je het weet zetten we weer stappen van ambities naar uitvoerbare plannen. 

Wat kan je verwachten?
We zullen vanuit 02025 een korte blik vooruit werpen naar 2022. Daarna is er alle ruimte voor iedereen die iets wil delen. Wil je bijvoorbeeld starten met opwek van schone energie, maar weet je niet hoe? Er is zeker iemand aanwezig die je op weg kan helpen. Of wil je juist delen wat je afgelopen jaar gedaan hebt en wat je plannen zijn voor het komende jaar? Ook dat horen we graag. Er zijn verhalen genoeg, dus het wordt vast een druk bezet uurtje. Denk er alvast over na en maak er gebruik van! 

Wil je zeker weten dat jouw verhaal, wens of hulpvraag in dit nieuwjaarsontbijt aan bod komt? Mail dan even naar John@02025.nl  dan nemen we jou zeker op in het programma. Weet je nu nog niet wat je wilt delen, ook geen punt. Dan horen we dat graag op 13 januari. De microfoons staan aan. Graag tot dan.  

Programma:
08:50  Digitale inloop 
09:00  Welkom en introductie09:10  Vooruitblik 02025 naar het nieuwe jaar
09:15  Open Podium> meld je aan voor jouw verhaal
            bij john@20205.nl    
10:00 Afronding

Hoe kan ik meedoen?
We organiseren dit ontbijt via een online ZOOM-meeting.   meeting is al verlopen.  volgend Energieontbijt  is 10 februari 2022

Uiteraard is er vooraf en na afloop is er gelegenheid om nog even te blijven "hangen "in de Zoom om elkaar te spreken en verdere informatie met elkaar uit te wisselen.

Locatie
Online via Zoom
Doelgroep
Alle volwassenen
omschrijving doelgroep 
Dit ontbijt is voor iedereen die betrokken is bij 02025, van energie commissaris, koploper, partner , hub of gewoon geïnteresseerd in Amsterdam Schone Energie.
maximum aantal deelnemers
75

Aantal aangemelde deelnemers: 22

Deze mensen komen:
- Sophie de Jong
- Ellen Mulder
- john roger van gelder
- Willem Draaisma
- anet van barneveld
- Aernoud Olde
- Ferry Wienneke
- Ronald van Oijen
- Bas Ruis
- René Jansen
- Jorien Roling
- Ton Jansen
- Daphne Meijer
- Johan Werdmuller
- Marjo Mittelmeijer
- Peter Hoogendijk
- Pauline Westendorp
- Marjolijn Bronkhuyzen
- Aleida Verheus
- Aad Verkleij

Meld je aan
Deel dit: