Activiteit

Webinar verduurzamen kleine VvE's (tot 8 appartementen)

dinsdag 1 februari 2022 , 19:30 - 20:30 uur

Het progamma voor kleine vve's en hoe u daar met de vve gebruik van kunt maken. Sprekers: Martijn de Gier (architect) en Corine Erades (architect). Zij hebben ervaring in het adviseren en begeleiden van (kleine) vve's en geven samen met andere architecten ook de cursussen voor kleine vve's.

Dit jaar besteed de gemeente Amsterdam extra aandacht aan de verduurzaming van kleine vve's. Hoe kan een kleine vve zich voorbereiden op een toekomst zonder aardgas? Leidt isolatie van het gebouw ook tot minder kou- en vochtproblemen en zijn die investeringen rendabel?

Het verduurzamingstraject verloopt voor een kleine VvE vaak net even anders dan voor grotere VvE's. Kleine VvE's hebben wel een gemeenschappelijke schil maar vaak individuele warmte- tapwaterinstallaties, geen gemeenschappelijk energiegebruik en de besluitvorming verloopt anders dan bij grote vve's. Soms juist makkelijker, soms juist lastiger. Ook zijn er andere financieringsvormen beschikbaar voor kleine vve's. Daarom bieden we voor kleine vve's dit jaar een extra programma met 2 Webinars, 3 cursussen. advies en begeleiding.

Aanmelden voor deze of andere Webinars kan via Aanmelden!

Locatie
Aanmelden kan digitaal via dit formulier via https://www.amsterdam.nl/wonen-leefomgeving/wonen/vereniging-eigenaars/webinars-cursussen-vve'
Kosten
Gratis
Doelgroep
Alle volwassenen
Illustration
 
Deel dit: