Activiteit

Webinar verduurzamen VvE's vanaf 8 appartementen

donderdag 17 februari 2022 , 19:30 - 20:30 uur
Illustration

In dit Webinar laten we zien hoe je met een 'energiebril' naar het gebouw kunt kijken, welke subsidie en financieringen er zijn en hoe een goed verduurzamingsplan eruit zou kunnen zien.

Er komt aan bod wat een haalbaarheidsonderzoek is en welke vve's daarvoor in aanmerking komen. Spreker: Pepe Niemeijer (architect). Hij begeleidt vve's tijdens verduurzamingstrajecten voor Synopel Architecten. Dit is het bureau dat voor de gemeente Amsterdam de haalbaarheidsonderzoeken uitvoert. Pepe geeft cursussen voor verduurzaming van vve's.

Er is een verschil tussen vve's met een bouwjaar voor of na 1995 (het bouwbesluit eist dan isolatie).

VvE's die na 1995 gebouwd zijn besparen globaal sneller op elektriciteit en voor vve's van voor 1995 is een investering in isolatie meestal rendabeler. Voor vve's met een bouwjaar voor 1995 is een beperkt aantal haalbaarheidsonderzoeken beschikbaar. Voor vve's die zich nog verder willen orienteren op verduurzaming van de vve zijn er dit jaar 2 curssusen beschikbaar. Zie ook het overig aanbod op onze webiste Amsterdam VvE curssusen en Webinars .Hier kunt u zich ook aanmelden voor deze Webinar.

Locatie
Online Webinar
Kosten
Gratis
Doelgroep
Alle volwassenen
Deel dit: