Activiteit

Infopunt duurzaamheid

vrijdag 11 maart 2022 , 10:00 - 12:00 uur
Illustration

Infopunt duurzaamheid

Elke vrijdag

10:00-12:00
x
Het kennis- en informatiecentrum van de Jungle houdt elke vrijdag een spreekuur van 10 tot 12 uur. Hier kun je terecht voor onafhankelijk advies op het gebied van duurzaamheid. Van 10 tot 11 uur in de Jungle en van 11 tot 12 uur kun je terecht in het Afvalpaleis.

Je kunt met al je vragen over energietransitie, aardgasvrij, klimaatsverandering, circulaire economie, luchtkwaliteit, gezonde voeding, afval, hergebruik e.d. terecht bij het infopunt. Ook als je advies wilt over het isoleren van je woning, de aanschaf van zonnepanelen, of de aanleg van een groen dak, of wil je weten of jouw woning ook van het gas af moet, en vraag je je af wat dat gaat kosten en wie dat gaat betalen? Welke subsidieregelingen er zijn. Of wil je weten hoe je jouw woning beter bestand kunt maken tegen het veranderende klimaat? Al deze vragen en nog veel meer kun je kwijt bij het infopunt duurzaamheid.

Wij pretenderen niet alles te weten, sommige dingen zijn gewoon (nog) niet bekend, maar wij weten wel waar objectieve informatie te vinden is. Wij werken samen met allerlei onafhankelijke instanties, en onderzoeksbureaus, zoals Milieu Centraal, Milieudefensie, Duurzaam Bouwloket en ECN.

Kun je op vrijdag niet zelf langs komen bij het infopunt, geen probleem, je kunt je vraag ook mailen naar infopunt@jungle.amsterdam.

Jungle Amsterdam, Tweede van Swindenstraat  26.  Afvalpaleis, Dapperstraat 76-82

Kosten
Gratis
Doelgroep
Alle volwassenen
Type
Spreekuur
Deel dit: