Activiteit

Duurzaam verwarmd - vakbeurs voor duurzame HVAC-technologie

di 12 apr 2022 - do 14 apr 2022 , 9:00 - 17:00 uur
Illustration

De HVAC-markt leeft momenteel meer dan ooit dankzij duurzame innovaties en de versnelde energietransitie. Nederland bevindt zich in een heuse overgangsfase van het gas naar elektriciteit of een warmtenet en dit biedt zowel kansen als uitdagingen. Voor consumenten, installateurs, architecten en meer. Want welke warmtepomp past het beste in welk pand? En welke nieuwe technologieën zijn er in ontwikkeling?

Duurzaam Verwarmd is de grootste vakbeurs voor duurzame klimaattechnieken in de Benelux en daarmee dé plek om deze vragen te stellen – en ze beantwoord te krijgen! Met meer dan 100 seminars en ruim 250 standhouders komt werkelijk alles aan bod, van verwarming en koeling tot ventilatie. Zo beschikt u binnen de kortste keren over de nieuwste en meest relevante informatie in uw vakgebied, wat zich weer vertaalt naar de beste oplossingen voor uw klanten.

Bent u ook benieuwd naar de stand van zaken op het gebied van zonne-energie? Tegelijkertijd met Duurzaam Verwarmd wordt de vakbeurs Solar Solutions International gehouden. Zo kunt u zich in één klap laten informeren over zowel duurzame verwarming als energieopwekking.

Locatie
Expo Haarlemmermeer
Stelling 1
2141 SB Vijfhuizen
Kosten
Gratis voor leden
Doelgroep
Alle volwassenen

Gestart op di 12 april 2022. Beëindigd do 14 april 2022
Illustration
foto's duurzaamverwarmd.nl
Deel dit: