Activiteit

Energieontbijt #155: Stadsgebied Weesp

donderdag 9 juni 2022 , 9:00 - 10:30 uur
Illustration

In het Energieontbijt verbinden we zoveel mogelijke bewoners,bedrijven en organisaties die in het Stadsgebied Weesp geinteresseerd zijn in duurzame schone energie. Dit doen we uiteraard met de bewoners en onder andere energie coaches, lokale duurzame organisaties en de gemeentelijke organisatie. 

Wat kan je verwachten? 
Denk je wel eens na als bewoner over het verduurzamen van je (monumentale) huis, gebouwcomplex, sportclub, kantoor of school of een heel gebied, maar weet je niet waar je moet beginnen? Kijk de kunst af van mensen die dit al eerder hebben gedaan. Tijdens het energieontbijt vertellen we meer over een aantal initiatieven in Weesp. Doel van deze initiatieven is meer schone energie voor woningen en  gebouwen in Weesp.

Nieuwsgierig naar hoe het in een vorige ontbijt was? Kijk bij korte impressie van het Energieontbijt in West.Wil jij ook schone energie in jouw gebied? Kom dan donderdagochtend 09 juni naar het energieontbijt in Weesp! 

Aanmelden: 
Leuk dat je wilt komen! Om voldoende stoelen, koffie en croissantjes te bestellen, vragen we je vooraf aan te melden om jouw plek te reserveren en teleurstelling te voorkomen. HIER AANMELDEN VOOR JOUW RESERVERING of via onderstaande blauwe aanmeldknop.  PS: Heb je je aangemeld maar ben je onverhoopt verhinderd? Stuur een mail naar john@02025.nl om je af te melden en zodoende plek voor een ander beschikbaar te stellen. 

Locatie:
SAW gebouw
Papelaan 126B
Weesp 

Programma:   
08:30  Inloop met koffie en croissantje 
09:00  Thijs Haverkamp - 02025  welkom
           Weesp Duurzaam en SAW introductie 
09:10  Voorstelronde
09:20  Update Bestuurscommissie van stadsgebied
           Weesp/Driem
ond   
           - wat is status van verduurzaming in Weesp
           - hoe ondersteunt gemeente Amsterdam deze 
           - wie zijn contacten voor Weesp bij gemeente Amsterdam
09:35  Energiebesparen, wat zijn de mogelijkheden
           - wat doet Ymere, Versa en Weesp Duurzaam voor huurders
           - wat doet Weesp Duurzaam voor woningeigenaren
09:50  Voorbeeld projecten in Weesp           
           
- straat of wijk aanpak door Weesp Duurzaam 
           - collectieve zonnepaneel projecten
           - een verduurzaamde woning als praktijkvoorbeeld 
10:05  Open Podium* 
10:30  Einde - uitloop

*Open Podium - Heb je een vraag, wil je starten met duurzame energie maar weet niet hoe, heb je een goeie tip, activiteit te melden of heb je hulp nodig op het gebied van schone energie in jouw, wijk of buurt?? Je kan deze tijdens het Open Podium in het kort stellen!
In de groep zitten buren, professionals, gemeente of andere organisaties die je wellicht direct kunnen helpen of de juiste weg kunnen wijzen. Maak hier gebruik van!    
Heb je nu al een specifieke vraag ? Stuur deze dan aan john@02025.nl . Wij zullen je helpen met vinden naar het antwoord!

Uiteraard is er vooraf en na afloop is er gelegenheid om nog even te blijven voor "hangen "om elkaar te spreken en informatie met elkaar uit te wisselen

 

Meld je aan

Andere locatie
Kosten
Gratis
Doelgroep
Alle volwassenen

Maximum aantal deelnemers: 50

Aantal aangemelde deelnemers: 2

Deze mensen komen:
- Irmelin Waalkens

Meld je aan
Deel dit: