Activiteit

Conferentie 21 juni Groen Gas met ceremoniele inwijding

dinsdag 21 juni 2022 , 15:00 - 16:30 uur
Illustration

We nodigen je van harte uit om onze miniconferentie “Gaasperdams Groen Gas is realiteit!” bij te komen wonen. Die vindt plaats op 21 juni 2022 tussen 15:00 en 16:30 uur bij ons in de Groene Hub, Holendrechtplein 44 te Amsterdam Zuidoost.

Deze mini-conferentie wordt georganiseerd door coöperatie de Groene Hub, Energie Samen en Circ. De conferentie bestaat uit 3 blokken: 
BLOK 1: kennismaken en ervaren en toepassen van de donut deal
BLOK 2: het proces
BLOK 3: de biovergister

Ben je erbij? Meld je even aan via het formulier. Je kunt je ook alleen voor het ceremoniele gedeelte opgeven.

Die dag gaan wij in gesprek met ondernemers en organisaties uit heel Amsterdam over groen gas als derde weg naar aardgasvrij, en delen wij onze ervaringen met de plaatsing en ingebruikname van onze Circ biovergister, en de Donut Deal die daarvoor is gesloten. We verkennen met elkaar de mogelijkheden om het maken van groen gas op te schalen en om ook elders in de stad met biovergisting aan de slag te gaan.
 
Na deze miniconferentie gaan we de vergister officieel in gebruik nemen en is er daarna nog tijd om onder het genot van een hapje en een drankje met elkaar verder te praten over de toekomst van groen gas, en wat dit kan betekenen voor Amsterdam.

We kijken uit naar je komst!

Hartelijke groet,

Namens Energie Samen, Circ en de Groene Hub 

Kosten
Gratis
Doelgroep
Alle volwassenen
Documenten

Deel dit: