Activiteit

Duurzame banenmarkt Nieuw West

donderdag 22 september 2022 , 11:00 - 13:00 uur
Illustration

Ben je OP ZOEK NAAR EEN (NIEUWE) BAAN? BEN JE NET AFGESTUDEERD of ben je OP ZOEK NAAR EEN NIEUWE UITDAGING?
kom dan langs bij deze Duurzame informatie/banenmarkt

Deze banenmarkt is speciaal voor bewoners uit Amsterdam Nieuw West die een afstand tot de arbeidsmarkt voelen. Werkloosheid is een grootprobleem in stadsdeel Nieuw West. Met deze markt ondersteunen wij Amsterdammers bij het vinden van een baan.
Met deze banenmarkt willen wij extra kansen creëren voor bewoner van Amsterdam en zo meerparticipatie stimuleren in Nieuw West. Daarnaast ondersteunt dezebanenmarkt de transitie naar duurzaamheid.Behalve betaalde banen zullen we nu ook aandacht hebben voor vrijwilligerswerk zoals in een buurthuis of als energiecoach.

GEEN DIPLOMA OF EIGEN (DUURZAAM) BEDRIJFJE OPZETTEN ? Naast vacatures hebben voor mensen (ook zonder diploma) hebben wij u ook een stand die je helpt bij het opzetten van een eigen (duurzaam) bedrijfje!  

Wanneer : Donderdag  22 september 11:00-13:00 

Locatie :  Ru Pare , Chris Lebeaustraat 4, Amsterdam

Meld je aan voor dit event via : Duurzamebanenmarkt@gmail.com 

Wat kan je verwachten ? 
Op de Duurzame Banenmarkt ga je in gesprek met verschillende werkgevers over de vacatures, opleidingsmogelijkheden of vrijwilligerswerk die zij aanbieden. Ook kun je direct reageren op een vacature wanneer je deze interessant vindt. Daarnaast is er de mogelijkheid jezelf te pitchen om zo jezelf en jouw vaardigheden zichtbaar te maken.

Het vergroot je kans op een nieuwe en passende baan. Wanneer je de Duurzame Banenmarkt hebt bezocht krijg je de vacatures die zijn aangeboden nagestuurd en kun je eventueel extra hulp ontvangen bij het vinden van een baan. De Duurzame Banenmarkt is dus voor iedereen die geïnteresseerd is in nieuwe kansen, de duurzaamheidssector en een toekomstbestendige baan. Het zijn voornamelijk banen in de technische en sociale sector.

Wat moet je weten ?
Bereidt een korte pitch voor waarbij je jezelf en kort je wensenvoor een baan vertelt. Vervolgens heb je tijdens de banenmarkt de ruimte om je pitch te delen als je dit wilt.  Er zullen vacatures voor MBO, HBO en WO aangeboden worden.

Heb je nog vragen? Of heb je hulp nodig bij het voorbereiden van een pitch/cv/motivatiebrief?
Schroom niet en Bel gerust naar:
06-23665908 Oranje Energie| Willem Draaisma
06-34205034 Het startpunt| Josephine vos
                          Samen aan de Slag | Rahma el Mouden 

Locatie
Ru Pare Community
Kosten
Gratis
Doelgroep
Alle volwassenen
Deel dit: