Activiteit

Open forum’ over de toekomst van het energiesysteem van Nederland

dinsdag 27 september 2022 , 12:00 - 17:30 uur
Illustration

Op 27 september a.s. organiseert het Expertteam Energiesysteem 2050 een ‘Open forum’ over de toekomst van het energiesysteem van Nederland. Dit Open forum is toegankelijk voor iedereen en vindt plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Praat mee!

 
Nederland wil in 2050 klimaatneutraal zijn. Een grote opgave waar we alleen in slagen door de manier waarop wij met onze energie en energiesystemen omgaan te veranderen. In 2023 presenteert het kabinet het Nationaal Plan Energiesysteem 2050. Om dit plan invulling te geven, heeft minister Rob Jetten (Klimaat en Energie) een team van onafhankelijke experts aangesteld: het Expertteam Energiesysteem 2050. Dit expertteam organiseert het Open forum om uw kennis en ideeën over het energiesysteem van de toekomst op te halen.

Het expertteam gaat graag met u in gesprek over de mogelijkheden en beperkingen van het nieuwe energiesysteem van Nederland én de weg daarnaartoe. Daarom nodigen we u uit voor het Open forum op 27 september vanaf 12.00 uur in de Jaarbeurs Utrecht.

Locatie
Jaarbeurs, Utrecht
Kosten
Gratis
Kosten toelichting
Aanmelden is gratis, er is geen vergoeding voor pitchers.
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
omschrijving doelgroep 
De wens is een zo breed mogelijke doelgroep, jong, middelbaar, oud, iedereen is welkom. Heb je als schoolklas een goed idee? Buurtinitiatief? Meld jezelf ook vooral aan!
Illustration
 
Deel dit: