Activiteit

Energiebesparing! Ook dat doen we samen!

zaterdag 19 november 2022 , 13:00 - 15:00 uur
Illustration

WIL JIJ BESPAREN OP JOUW ENERGIEREKENING? KOM OOK!

Lieve Amsterdammer,

Steeds meer mensen hebben moeite met het betalen van de hoge energierekening. Samen met meer dan 100 andere Nederlandse energiecoöperaties komen wij, o.a. Energiecoöperatie Zuiderlicht en Oranje Energie, daarom in actie om onze kennis over energiebesparende maatregelen met zoveel mogelijk mensen te delen. Want door slim om te gaan met energie zorgen we ervoor dat niemand te veel betaalt.

Kom voor de meest impactvolle tips op 19 november om 13:00 uur naar Olympisch Stadion 21-1 in Amsterdam. (Aan de kant van het Cruyffveldje de witte trap op. Er is ook een lift, bel even op: 0654723019). 

MELD JE HIER AAN  (of onderaan blauwe knop)

Op zaterdag 19 november organiseren wij daar een bijeenkomst, waarbij we zoveel mogelijk mensen willen helpen om energie te gaan besparen. Je ontvangt van ons kortingsbonnen (o.a. 20% bij Gamma), uitleg en een duidelijk overzicht met de tips die de meeste impact hebben, makkelijk uit te voeren zijn en niks of heel weinig kosten. Soms weet je namelijk niet welke tips betrouwbaar zijn of waar je moet beginnen. Onze tips komen rechtstreeks uit de praktijkervaringen van onze onafhankelijke energiecoaches en kennispartners. Ook zijn de tips kosteloos en geheel vrijblijvend.

Help jezelf en anderen om energie te besparen

We vragen jou om deze tips door te geven aan minimaal twee bekenden. We zullen dit heel makkelijk maken om door te geven, omdat iedereen nu wel wat hulp kan gebruiken bij het verlagen van de energierekening.  Als zij dat op hun beurt ook doen, helpen we samen zo veel mogelijk mensen de winter door!

We hopen je op 19 november te zien!

Andere berichten:
1. Wil je zelf geen lagere rekening, omdat die al positief is? Maar wil je wel coachen of fixen? Laat het weten! Of kom ook!
2. Veel alle energiecoöperaties uit regio Amsterdam organiseren dit ook. Zie https://02025.nl/activiteit/61764/aftrap--samen-de-winter-door- bij KetelhuisWG en https://02025.nl/activiteit/61779/ook-in-noord-gaan-we-samen-de-winter-door-  bij Amsterdam Energie en https://www.weespernieuws.nl/nieuws/algemeen/301222/samen-de-winter-door-in-weesp voor Weesp.

 

Locatie
02025 Kantoor
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Illustration
 
maximum aantal deelnemers
150

Aantal aangemelde deelnemers: 8

Deze mensen komen:
- Aukje van Bezeij
- Pauline Westendorp
- Nicolien van der Grijp
- Radboud Williams
- Paul Tambach
- Maksim Novokreshchenov

Meld je aan
Deel dit: