Activiteit

Democratisering van de energievoorziening

donderdag 8 december 2022 , 20:00 - 22:00 uur
Illustration

Graag deel ik met je een uitnodiging voor een bijeenkomst in Pakhuis de Zwijger (PHDZ) op donderdag 8 december over Democratisering van de Energievoorziening: Brede Welvaart #3 : Democratisering van de energievoorziening - Pakhuis de Zwijger  

Als je door de lens van brede welvaart naar de energievoorziening in de MRA kijkt: hoe zou deze er dan uit komen te zien? En welke rol spelen energiecoöperaties hierin?

Nog niet alle sprekers zijn definitief, we zoomen vanuit breed Energietransitie in de MRA in naar Energiecoöperaties en hoe de energievoorziening verder kan worden gedemocratiseerd. Een uitdagend en heel relevant onderwerp. Deel de uitnodiging gerust, deelname is kosteloos en de avond is ook terug te kijken via de PHDZ website.

We organiseren dit samen met PHDZ in het kader van een dialoogreeks over de Brede Welvaart naar aanleiding van het rapport “MRA staat op een tweesprong”: Samen sterker in metropoolregio Amsterdam - Rabobank

Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Omschrijving doelgroep 
Voor iedereen die wil meewerken aan de weg naar schone energie in de Metropoolregio Amsterdam en hierin ook eigenaarschap wil.
Deel dit: