Activiteit

Buurtactie Amsterdam Warm: hulp nodig met energie besparen?

Tweewekelijks: Op vrijdag , 14:00 - 17:00 uur
Illustration

AS VRIJDAG 24 MAART SLUITEN WE AAN BIJ WOON. We helpen ze de wachtlijst in Zuidoost te verkleinen. We mikken op Holendrecht. Wil je een energiecoach of helper bij je thuis langs hebben? Of ben je energiecoach of helper? Kan je ook as vrijdag de 24e? Verzamel in de middag in de tuin van De Groene Hub! Vanuit daar doen we al met 3 mensen een actie in Holendrecht. 

Hier de tekst voor de 25 maart, 7&8 april en 21&22 april:

Wellicht zit u er warmpjes bij deze winter. Dat geldt niet voor alle Amsterdammers. Sommige buurtbewoners hebben moeite om hun energierekening te betalen of hun huis warm te houden, omdat ze veel warmte verliezen in hun woning door enkel glas en tocht.
 
Op vrijdagmiddag 14:00 en 17:00 en zaterdag tussen 10:00 en 15:00 gaan we u helpen in de Hoofddorpplein- en Schinkelbuurt.

Vrijwilligers en vaak ook energiecoaches van !Woon gaan langs met makkelijke energiebesparende tips. Ook nemen we gratis energiebesparende producten zoals ledlampen, radiatorfolie, tochtstrippen mee en brengen deze meteen aan.
Meld u of uw buren aan voor deze actie 'Amsterdam Warm'! Aanmelden kan door een email te sturen aan Radboud: radboud@02025.nl. Dan komen we u en uw buren helpen energie te besparen.

Tijdens de vorige buurtactie dagen in december en januari in de Hoofddorpplein- en Stadionbuurt e.o. zijn rond de 75 bewoners geholpen met energie besparen. En er zijn ook mensen opgeleid om kozijnfolie aan te brengen op enkel glas - dat wacht op dubbel glas. Laat u weten of we uw enkel glas ook een extra isolatielaagje kunnen geven? 

Zo houden we Amsterdam Warm! Amsterdam Warm is een vrijwilligersinitiatief van 02025, in nauwe samenwerking met !Woon en de gemeente Amsterdam. 

Kosten
Gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
start / einde
Gestart op vr 10 februari 2023. Beëindigd vr 14 april 2023
Deel dit: