Activiteit

Pilot Workshop: maak je eigen energiekassabon

maandag 20 november 2023 , 19:00 - 21:00 uur
Illustration

We komen vaak pas in actie, als ze we ervan overtuigd zijn, dat het ook wat oplevert. Dat geldt ook voor energiebesparen en de maatregelen en de gedragingen, die daarbij passen. In deze workshop ga je aan de slag met energiekeuzes en ontdek je hoe slim die zijn. Cijfers kunnen je motiveren om daadwerkelijk veranderingen door te voeren en de effecten daarvan in de gaten te houden. Ik neem je aan de hand bij het onderzoeken van eenvoudige oplossingen. Dus niet om verbouwingen, zonnepanelen en warmtepompen, maar wel om duurzamer gedrag en kleine hulpmiddelen, die het verschil kunnen maken en de kosten weer binnen budget brengen.

Ik ga na deze proefsessie bijeenkomsten organiseren op plaatsen in Amsterdam, waar mensen slim aan de slag willen met energiebesparingsmaatregelen. Ik doe dat bij groepjes mensen die nu per maand aan energie meer uitgeven dan ze zich kunnen of willen veroorloven. Die plekken kunnen buurthuizen, bibliotheken, ontmoetingsruimten, huiskamers of scholen zijn. Met een groepje van 5-10 mensen kunnen we al heel wat bereiken. Bij die sessies leen ik meetapparatuur uit, zodat ze met de aangeboden kennis zelf aan de slag kunnen. 

Ben je benieuwd naar hoe deze workshop werkt, wil je er een organiseren, geef je dan hier beneden op voor de proefsessie op maandag 20 november bij !Woon in Amsterdam West, van 19-21 uur. Eerste Helmersstraat 106 D Amsterdam.

Locatie
!WOON West
Kosten
Gratis
Doelgroep
Alle volwassenen
omschrijving doelgroep 
Deze sessie is bedoeld voor energiecoaches, mensen die energiegesprekken voeren, die in buurthuizen of elders activiteiten organiseren voor groepjes mensen rond energie. Je krijgt een hand-out / werkboekje mee.
maximum aantal deelnemers
10

Aantal aangemelde deelnemers: 1

Deze mensen komen:
- Pia van Hijfte | 02025

Meld je aan
Deel dit: