Activiteit

Energie-advies spreekuur voor huurders, eigenaren en VVE's.

Maandelijks: Op Tweede woensdag , 13:30 - 14:30 uur

Iedere tweede woensdag van de maand houden we in het Huis van de Wijk Rivierenbuurt een energiespreekuur. Wij zijn er vanaf 13.30 uur tot 14.30 uur. 

Wat kun je verwachten tijdens het spreekuur?
Persoonlijk Advies: Onze energieadviseurs, in samenwerking met 02025, staan klaar om je te helpen bij het identificeren van energiebesparende maatregelen die specifiek zijn voor jouw situatie. Of het nu gaat om isolatie, zonnepanelen, of andere duurzame oplossingen, wij bieden persoonlijk advies op maat.

Subsidies en Financiële Ondersteuning: Wist je dat er verschillende subsidies beschikbaar zijn voor energiebesparende maatregelen? Onze adviseurs kunnen je informeren over de beschikbare subsidies en financiële regelingen, zowel voor individuele woningeigenaren als voor VvE’s.

Samenwerking met 02025: 02025 is een initiatief in Amsterdam dat zich inzet voor een duurzame en klimaatneutrale stad. Samen met 02025 zorgen we ervoor dat de bewoners van de Rivierenbuurt toegang hebben tot de nieuwste informatie, hulpmiddelen en programma’s voor energiebesparing.

Of je nu net begint met het verkennen van energiebesparende opties of al concrete plannen hebt, wij zijn er om je te ondersteunen. Samen kunnen we bijdragen aan een duurzamere en energie-efficiënte buurt.

Kom langs tijdens ons spreekuur en neem de eerste stap naar een energiezuinigere toekomst voor jou en onze prachtige buurt!

We vinden het fijn als je je van te voren aanmeld, maar is niet verplicht.

start / einde
Gestart op wo 14 februari 2024. Eindigt wo 17 juli 2024

Aantal aangemelde deelnemers: 7

Deze mensen komen:
- Pauline Westendorp
- Pia van Hijfte | 02025
- Wim Kamerman
- Robert Burghard
- Arend Verhagen

Meld je aan
Deel dit:
4 reacties

Wim Kamerman

zo 11 februari 2024 16:31
Ik meld me aan voor het energiespreekuur na het maken van een account, maar krijg te horen dat mijn naam niet bekend is. Dan meld ik me hier maar aan. Ik kom woensdag naar het energiespreekuur. Wim Kamerman

Pauline Westendorp

ma 12 februari 2024 12:13
Dank, Wim, We hebben je genoteerd! Pia zal contact met je opnemen (of deed dat al) over wat er precies fout ging! Wil je je vraag alvast mailen, indien mogelijk, naar idijk@online.nl, of deed je dat al?! (-; Volgens mij hebben jullie al contact gehad. Groet! Pauline

Arend Verhagen

di 2 april 2024 16:24
Ik wilde me opgeven voor mei, want aanstaande woensdag gaat mij niet lukken. Het lijkt erop dat ik dat niet kan aanpassen.

Pauline Westendorp

wo 10 april 2024 16:52
Prima, we rekenen op je, Arend. Als je je vraag al helder hebt, mail je die vast naar pauline@02025.nl ? Graag!
Geplaatst door
Toekomstige data voor deze activiteit
woensdag 10 jul 2024