Activiteit

Workshop ‘Energiebespariaans’ voor slimme aanpakkers in huize Lydia

donderdag 16 mei 2024 , 19:00 - 21:00 uur
Illustration

Ligt u wel eens wakker van uw energierekening? Twijfelt u aan bespaarkeuzes? Dan bent u niet de enige. Snapt u uw contract, uw voorschot en uw energierapport niet helemaal, of helemaal niet? Ook hierin bent u niet de enige. Het lijkt wel of energiemaatschappijen en de overheid opzettelijk een vreemde taal spreken.

Waarom wilt u alles precies weten? Omdat u wel slimme keuzes wilt maken en niet onnodig in de kou wilt zitten, of met schimmel wilt zitten opgescheept. Slimme keuzes moeten passen bij uw situatie en uiteindelijk de minste klimaatschade en kosten veroorzaken. Daarom is het handig het ‘energietaaltje’ te leren spreken: kilowattuur, kubieke meter, vaste kosten en leveringskosten, seizoensinvloeden, energielabels.

In de workshop ‘Energiebespariaans’ voor slimme aanpakkers krijgt u het jargon onder de knie, leert u slimme keuzes maken en uw portemonnee weer lucht te geven. Kom langs bij een van de volgende workshops en we gaan samen aan de slag.
Deelname is gratis, wel even aanmelden via de knop of via mart.boden@gmail.com.

Dinsdag 14 mei van 15 tot 17 uur; of

Donderdag 16 mei van 19 tot 21 uur

Locatie
Huis van de Wijk Lydia, Roelof Hartplein 2a
Kosten
Gratis
Kosten toelichting
Dit initiatief wordt gesponsord door het Buurt Bespaar fonds Amsterdam, je krijgt een boekje met uitleg en de mogelijkheid meetapparatuur een tijdje te lenen of te kopen.
Doelgroep
Alle volwassenen
Leeftijd
Vanaf 16 jaar
Omschrijving doelgroep 
Alle mensen die hun energiegebruik op een slimme manier willen aanpakken en daarin wegwijs willen worden gemaakt
maximum aantal deelnemers
20
Deel dit: