Activiteit

Wetenschap met de Wijk Festival

woensdag 19 juni 2024 , 13:00 - 17:00 uur

We organiseren dit festival nu voor het tweede jaar op rij. Tijdens dit wetenschapscommunicatie festival gaan welzijnsorganisaties, beleidsmakers, studenten en wetenschappers met elkaar in gesprek om eerlijke en effectieve oplossingen te vinden voor complexe maatschappelijke vraagstukken. 


Zie hier de flyer, met daarin de dagplanning.  Zoals jullie kunnen zien beginnen we de dag met dialoogsessies rondom vier verschillende thema’s: Energietransitie, gemeenschappelijke tuinen, mentaal welzijn en inclusieve stad. We willen jullie graag uitnodigen om aanwezig te zijn bij een van de dialoogsessies. Gezien het gaat om internationale studenten, is het wel goed om te noemen dat de dialoog sessies in het Engels zullen zijn.


Daarnaast is er ook de mogelijkheid om op de inspiratiemarkt een tafel te reserveren namens jullie organisatie en hier jullie kennis en ervaringen te delen met andere bezoekers en aanwezigen. Daarnaast biedt de markt de mogelijkheid om studenten, onderzoekers en andere maatschappelijke partijen te ontmoeten, uit te wisselen en van elkaar te leren.


Mochten jij of iemand van je organisatie aanwezig willen zijn, vragen we je deze link in te vullen. Tenslotte moedigen we iedereen aan om de flyer en/of link te delen met jullie netwerk. Mochten jullie meer informatie willen, kunnen jullie altijd contact met mij opnemen!

Locatie
Diverse OBA's in de stad.
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Deel dit: