Nieuw bericht

Volg de ontwikkeling van het Maatschappelijk Akkoord 020

geplaatst op 10 april 18, 16:02 uur, door Jasper Etten

Tijdens het 100ste ontbijt noemde Marleen Stikker het al: in de aanloop naar de verkiezingen hebben 10 lijsttrekkers (waaronder alle grote partijen) zich uitgesproken voor het ontwikkelen van een Maatschappelijk Akkoord 020. Het  betekent dat we, zo snel mogelijk na de verkiezingen, met de politiek een breed gesprek aangaan om daadwerkelijk te komen tot een akkoord dat de komende vier jaar maatschappelijk initiatief (veel) meer ruimte gaat bieden. Dat is geweldig nieuws, voor de stad, voor al die Amsterdammers die met hun initiatieven de stad mooier, sterker, schoner, gezonder, slimmer, duurzamer, socialer en toekomstbestendiger maken. Of dat wel willen doen, maar (nog) niet weten hoe. En het is geweldig nieuws voor de democratie en onze relatie met de politiek.

Zodra meer duidelijk is over het hoe, wanneer en waarover, zal 02025 dat ook weten! Want we maken allemaal onderdeel uit van het brede netwerk van initiatiefnemers.

Wil je meer weten en volgen wat er gaat gebeuren? Volg dan iig de fb-pagina Ruimte voor Initiatief. Of schrijf je in voor de nieuwsbrief van Ruimte voor Initiatief.

Foto