Bericht

De Ecostoof® - Langzaam Lekker

Geplaatst op 23 mei 2018, 14:07 uur

Caro en Iris komen hebben tijdens het  Energie-ontbijt de eitjes gestoofd en vertelden over hun project.


"Na anderhalfjaar ontwerpen, testen en koken, introduceren Caro Niestijl en Iris van de Graaf dit voorjaar de Ecostoof® . Koken met de Ecostoof® is een nieuwe kooktechniek. Het is super simpel: Doe de ingrediënten in een pan, breng aan de kook en zet de pan in de Ecostoof®. In de isolerende Ecostoof® blijft het eten gedurende lange tijd heet zodat het geleidelijk gaar wordt, zonder dat het aan kan branden. De Ecostoof® verbruikt geen stroom of gas. Daardoor bespaar je energie en kosten."

 

 Marie-Louise Schipper van de Volkskrant schreef:

 ‘”Met de Ecostoof is nog een voordeel te behalen: we maken er de Groningers blij mee. “

 Meer weten? Ga dan naar http://www.ecostoof.nl/


Meteen bestellen? Ga dan naar http://www.ecostoof.nl/home/ bestellen-2/ en bestel je Ecostoof met €30,- korting."

Deel dit: