Nieuw bericht

Evenement (ge)bouwen op weg naar 2050

geplaatst op 30 mei 18, 10:30 uur, door Bert van Dorp

Deze tijd kenmerkt zich door grote opgaven, enerzijds op het gebied van energie en klimaat, anderzijds snelle technologische ontwikkelingen als digitalisering en robotisering. Daarom organiseert Witteveen+Bos een inspiratiemiddag waarin deze thema’s samenkomen. Deze middag is op donderdag 7 juni aanstaande, op de locatie waar Witteveen+Bos al impact op het gebied van energieneutraliteit en digital design verwezenlijkt heeft: het Witteveen+Bos-kantoor aan de Leeuwenbrug in Deventer.

(Ge)bouwen: de weg van nu tot 2050
Onderwerpen als duurzaam bouwen en digital construction zijn volop in ontwikkeling en afspraken uit het Energieakkoord eisen dat alle gebouwen in Europa in 2050 energieneutraal zijn. Er is dus veel werk te doen in de periode van nu tot 2050, en de verschillen in aanpak tussen bestaande bouw en nieuwbouw zijn groot. Tijdens deze inspiratiemiddag nemen we u graag mee in deze ontwikkelingen en geven we u concrete handvatten om aan de slag te gaan met duurzame (ge)bouw(en). 

Klik hier om aan te melden: klik

Programma
13.30 uur    inloop en ontvangst
14.00 uur    opening door Steven Delfgaauw en Karin Sluis
14.30 uur    duurzaamheid van de toekomst volgens Andy van den Dobbelsteen
15.30 uur    parallelsessies 
16.30 uur    rondleiding door het duurzaam gerenoveerde kantoor van Witteveen+Bos
17.00 uur    digital construction door Theo Salet
18.00 uur    netwerkborrel

Locatie: duurzaam gerenoveerd kantoor
Deze inspiratiemiddag wordt gehouden in het recent gerenoveerde kantoor van Witteveen+Bos aan de Leeuwenbrug in Deventer. Dit pand uit 1975 is onlangs ingrijpend gerenoveerd, gemoderniseerd en verduurzaamd. Alle ingrepen bij elkaar opgeteld hadden tot resultaat dat het pand nu in plaats van energielabel D, energielabel A+++ heeft gekregen. Welke bijzondere en innovatieve ingrepen daaraan precies ten grondslag liggen, vertellen we u graag tijdens de rondleiding.

Wij ontmoeten u graag op donderdag 7 juni aanstaande. Ons kantoor bevindt zich op 3 minuten loopafstand van station Deventer. U kunt zich via deze link aanmelden voor kosteloze deelname. Stuur deze uitnodiging gerust door naar relaties die wellicht geïnteresseerd zijn.

Heeft u vragen over deze inspiratiemiddag? Neem dan contact met ons op via +31 (0)570 69 79 11 of communicatie@witteveenbos.com.

Steven Delfgaauw
PMC-leider Gebouwen
Witteveen+Bos