Nieuw bericht

Energieke boost in Amsterdam Zuidoost

geplaatst op 11 september 2018, 00:22 uur, door Laura Monathen

De eerste bewonersavond in buurthuis Anansi is geslaagd! Er waren 20-tal diverse bewoners en ervaringsdeskundigen aanwezig. Ieder met eigen vragen van; “kan een sedumdak met zonnepanelen"? Wat zijn de stappen die gezet moeten worden om aardgasvrij te worden, wat kun je doen aan een hoog energieverbruik en technische vragen over temperatuur, all-electric, isolatie van tweezijdig enkel glas naar driedubbel hR ++. 

Op naar lagere energierekeningen met gratis energieadvies van stichting Woon & nieuwe zonnedaken! 

Stichting Woon is uitgenodigd voor een vervolg in buurthuis het Spinnewiel voor het koffie/thee uurtje om ee groepje buurtbewoners in een keer voor te lichten.

Natuurlijk IJburg pioniers Linda Vosjan en Marinus Knulst vertelden hun verhaal hoe je zoveel duurzame maatregelen kunt nemen dat de contributie van de VvE met €10,- per lid omlaag gaat.

Het succes van Energiecooperatie Zuiderlicht op basisschool het Gein mag gevierd worden. Binnenkort volgen meer particulieren daken met zonnepanelen in Bijlmer Centrum! De VvE’s in Venserpolder zullen stap voor stap te werk gaan. Alle support hierbij is van harte welkom. 

2 foto's