Locatie

Forteiland Pampus

Speeltuin , Horeca, Slaapplaats, Activiteitenruimte, Ontmoetingscentrum, Cultureel centrum , Buitenruimte, Bedrijfsruimte, Innovatieve plek, Monument, Museum, Buurt(moes)tuin
Illustration

Pampus (officieel Fort aan het Pampus) is een forteiland in het IJmeer en ligt vlakbij IJburg en Muiden. Het eiland is aangelegd als onderdeel van de Stelling van Amsterdam om de hoofdstad en de vaargeul Pampus te verdedigen tegen aanvallen vanuit de Zuiderzee. Om op Pampus te komen, zie www.pampus.nl of www.veerdienstamsterdam.nl.

Met de eigen boot, kano of sup kun je gratis aanmeren en genieten van wat lekkers uit het paviljoen. Het terras en de ik-lig-voor-Pampus-zitzakken in het gras bieden heerlijk uitzicht over het IJmeer! Wil je ook het fort in (met onder andere de spectaculaire luchtballon-attractie die je virtueel laat vliegen over de Stelling van Amsterdam), koop dan een los toegangskaartje in het paviljoen.

CADEAUTIP VOOR WIE GRAAG BUITEN DE GEBAANDE PADEN TREEDT
Pampus verpacht virtuele stukjes van zijn eiland, om cadeau te doen aan jezelf of aan een ander. Daarmee word je pachter en krijg je allerlei voordelen, zoals 10% korting in de museumwinkel en onbeperkt meevaren met de boot uit Muiden of onbeperkte toegang tot het fort. Maar het allerleukste is natuurlijk de mogelijkheid om op je eigen stukje voor Pampus te liggen. Of te picknicken. Of wat je maar kan bedenken voor een geweldig fotomoment. Dus als je het echt over een andere boeg wilt gooien, denk dan eens aan een stukje Pampus!

 

 

verhuur

Op Pampus is (bijna) alles mogelijk! Het team van Pampus heeft een jarenlange ervaring op deze bijzondere plek, dus succes gegarandeerd. Blader op pampusevents.nl door een greep uit het aanbod. Iets anders in gedachten? Pampus vaart graag met je naar het eiland om ter plekke een evenement op maat uit te werken.

verhuurperiode
Per uur, Per dagdeel, Per dag
Deel dit:
Beheerder van Forteiland Pampus
Contactpersonen van Forteiland Pampus
Activiteiten in Forteiland Pampus
Projecten m.b.t. Forteiland Pampus
Bekijk Forteiland Pampus ook in
Op de kaart