Bericht

Podium voor 10 innovaties op de Merosch Summer Pitch

Geplaatst op 2 mei 2019, 13:33 uur

De missie van adviesbureau Merosch is om een toonaangevende rol in de verduurzaming van de gebouwde omgeving te spelen. Dit vanuit de overtuiging dat het beter moet en kan. Kennisdeling en co-creatie is daarbij essentieel. Daarom geeft Merosch een podium aan partijen met nieuwe duurzame innovatieve oplossingen voor de gebouwde omgeving.

Op vrijdag 28 juni 2019 organiseren zij een speciale Merosch Summer Pitch. Een unieke middag/avond waar 10 partijen hun pitch (4 minuten) doen over een innovatieve duurzame oplossing binnen de gebouwde omgeving. Eten, drinken, netwerken en nieuwe ontdekkingen doen: uw vakantie kan niet beter starten!

PITCHER – Geef een (4 minuten) pitch!
Wilt u een pitch geven over een innovatief product dat bijdraagt aan een duurzamere energieleverende gebouwde omgeving? Dan kunt u zich aanmelden via het aanmeldformulier op de website. U krijgt 4 minuten de tijd. Daarnaast worden de kosten van de borrel en barbecue onder de pitchers verdeeld (dat zal een maximum van 150 euro zijn).

PUBLIEK – Luister naar de pitches als publiek
Wilt u geen pitch geven, maar wel graag alle pitches horen en gezellig mee borrelen en eten? Dat kan, deze deelname is gratis. Uiteraard geldt wel dat u werkachtig bent in de projecten waarin wij ook werken, de doelgroep is: gemeenten, woningcorporaties, architecten en projectontwikkelaars.

Planning
15.30 – 16.00 - Inloop met drankje/borrelhapje.
16.00 – 17.00 - Start 10 pitches: 4 minuten per pitch.
17.00 – 19.00 – BBQ: gezellig eten en drinken ook vegetarisch eten wordt verzorgd.

Illustration
 
Deel dit: