Bericht

Verslag Energieontbijt #129 Transitie Visie Warmte

Geplaatst op 9 april 2020, 14:36 uur

Met meer dan 70 deelnemers kunnen we spreken van een geslaagd Online Energieontbijt!

Het voelde voor de sprekers anders dan anders om vanuit een lege zaal naar volle huiskamers te moeten presenteren, maar de positieve reacties geven ons allen het goede gevoel samen te zijn.

Met het net gepubliceerde Transitie Visie Warmte (TVW) hadden we een actueel thema waar veel interesse voor is. 

Na een introductie door Thijs Haverkamp van 02025 werd in een filmpje van de Gemeente Amsterdam kort en bondig uitgelegd wat de TVW betekent. Daarna nam Theun Koelemij - Team Duurzaamheid Gemeente Amsterdam ons mee met welke uitgangspunten hij en zijn team tot de huidige TVW zijn gekomen. Leerzaam!   Rene Jansen -DWA & 02025 gaf met aantal voorbeeldprojecten aan welke initiatieven al gestart zijn in de stad en hoe wij als 02025 hier een rol in kunnen spelen of iets voor jullie kunnen betekenen. Inspirerend!

Beide presentaties zijn hieronder te vinden.

In de Q&A sessie werden vele vragen via het webinar gesteld. Die werden door Theun en Rene met kennis & kunde van antwoord voorzien. De nog openstaande vragen zijn later door Theun schrijftelijk beantwoord. Deze kan je, samen met alle vragen die gesteld zijn en live beantwoord vinden in de bijlagen.

Als speciale afsluiting had onze Wethouder van Ruimtelijke Ontwikkeling en Duurzaamheid, Marieke van Doorninck, een videoboodschap voor ons netwerk. Bijzonder en warm!

Zijn jullie er weer bij het volgende ontbijt?   Hou de activiteiten en nieuwsbrief van 02025 in de gaten! 

Fijne Paasdagen!

 

 

Illustration
 
Deel dit: