Bericht

In 7 vragen inzicht in verduurzamingsmogelijkheden van je blokverwarming

Geplaatst op 15 juli 2020, 18:06 uur

Eenvoudig tot wel 80% aardgasreductie

In flats, appartementen, zorgcomplexen en hoogbouw staan centrale warmte-installaties en ketelhuizen, ook wel blokverwarming genoemd. Deze gasgestookte installaties zijn de grootste veroorzaker van CO2-uitstoot van een wooncomplex. Het grote voordeel van een centraal systeem is dat met bestaande oplossingen snel en eenvoudig tot wel 80% aardgasreductie kan worden behaald. Zonder dat de afnemers, gebruikers of huurders hier iets van merken. En dat hiermee vandaag al op korte termijn een groot financieel voordeel te behalen is.

Expertsysteem

Met de focus op blokverwarmingen heet Energy Bridge de afgelopen jaren tientallen blokverwarmingen geanalyseerd. Op basis hiervan hebben wij een expertsysteem opgebouwd waarin gebouwtypologieeën met een blokverwarming zijn gedefiniteerd.

Met 7 vragen binnen 1 dag inzicht

Op basis van 7 eenvoudige vragen kan binnen één dag de meest efficiënte verduurzamingsrichting bepaald worden om uw blokverwarming naar aardgasvrij te brengen, inclusief een business case. En we hoeven er niet eens voor langs te komen. Op basis hiervan kunt u kiezen voor een vervolg.

 

 

Illustration
Met de beantwoorden van 7 eenvoudige vragen krijgt u binnen 1 dag inzicht in de verduurzamingspotentie van uw blokverwarming, inclusief een financiële business case
Deel dit: