Bericht

Menukaart Isolatie voor Geerdinkhof wijk

Geplaatst op 24 maart 2021, 10:54 uur , door Antoine Heideveld

De energiecommisise van de VvE van Geerdinkhof heeft voor hun wijk een menukaart woningingisolatie opgesteld. De geboden oplossingen zijn natuurlijk ook bij andere gelijksoortige huizen en bouw van toepassing. Laat je inspireren! 

No regret maatregel
Geerdinkhof is een wijk met 522 huizen en is opgezet als een laagbouw-koopwoningenproject gesitueerd aan de rand van de Bijlmermeer. Met bewoners en steun van Gemeente, Stichting Woon! en CoForce is de energie commissie van de Vereniging van Huiseigenaren concreet aan de slag gegaan met ‘no-regret-maatregelen’ (met name isolatie). Hiervoor is een Menukaart Woning isolatie ontwikkeld door bewoners in samenwerking met bedrijven voor de verschillende maatregelen waar bewoners goede ervaringen mee hebben.

Vier vormen van isolatie
De menukaart omvat een overzicht van de vier vormen van woningisolatie: die van vloer, gevel, ramen en dak.  Elke vorm van isolatie kan bovendien op verschillende  manieren en in diverse gradaties worden uitgevoerd. De meest gebruikelijke hebben we voor u op een rijtje gezet. Lees verder in de Geerdinkhof menukaart woningisolatie