Bericht

02025 Podcast "Koplopers Schone Energie" #3: Wind Energie

Geplaatst op 7 juni 2021, 11:08 uur , door 02025 Communicatie team

Windenergie is een van de belangrijkste bronnen voor schone energie. Tegelijkertijd roepen windmolens regelmatig weerstand op. Hoe moeten we daarmee omgaan?
Natasja van den Berg bespreekt het met Inge Verhoef, hét gezicht van de voorstanders van windmolens in Utrecht. René Dalmeijer, de energiecommissaris van 02025 in IJburg, vertelt hoe hij de weerstand van zijn buren tegen windmolens ervaart. Rik Harmsen, de specialist Wind op Land van de Nederlandse Vereniging voor Windenergie, legt uit hoe afhankelijk Nederland is van wind als duurzame energiebron.

Luister direct naar deze Podcast #3 Windenergie.  Eerdere afleveringen beluisteren of al benieuwd naar de volgende?? Abonneer je op de 02025 podcast op jouw favoriete podcast kanaal via Buzzsprout . We zijn onder andere te vinden op Spotify, Apple, Amazon, Castbox, RSS Feed en vele anderen. 

Over 02025 Podcast 
In deze podcastserie duiken Natasja van den Berg en Michiel Hulshof in de dromen, de ervaringen en de lessen van de duurzame voorhoede. Een serie met de bijzondere mensen achter de groeiende beweging die onze woningen, buurten en steden laat overschakelen op schone energie. Heb je suggesties voor mensen en onderwerpen? Laat het ons weten via john@02025.nl   

De podcast "Koplopers Schone Energie" is een samenwerking tussen 02025 en Tertium.