Bericht

Terugblik naar het energieontbijt #146 "What's Up 02025"

Geplaatst op 2 september 2021, 18:35 uur

In het energieontbijt van September “What’s Up 02025” werden de plannen en komende activiteiten voor de komende periode gedeeld.  Ook was er ruimte voor – en na het ontbijt om elkaar na de vakantie,  al was het online, te spreken.  Ondanks een rustige bijeenkomst waren er toch weer mooie verbindingen en contacten tot stand gekomen. 

Je kan het hele Energieontbijt hier terugkijken, maar als je een specifieke presentatie wilt kijken klik dan op de onderstaande secties 

Koploperondersteuning en doelstellingen (René Jansen) 
Ruimte & Duurzaamheid Gemeente Amsterdam (Wendy Springer)  
Samen leren (Hanke Nijman)   
Impact (Pauline Westendorp/Marjolijn Bronkhuyzen)  
Energiecommissarissen (Joost Ruiter) 
Diversiteit (Menno van der Veen)
Communicatie (John van Gelder)

Wat is er besproken?  Na introductie van Thijs Haverkamp  kwamen de verschillende speerpunten: Impact , Samen leren, Energie Commissarissen, Communicatie en Projectondersteuning aan bod.  Focus voor komende periode is nog meer inzetten op lokale activiteiten in de stadsdelen en activering van de energie commissarissen. Om dit kracht bij te zetten en lokaal (nog) meer ondersteuning te bieden gaan we de energie ontbijten weer live houden. In de komende maanden zullen we alle stadsdelen rond gaan, te beginnen in Nieuw West op 14 oktober. (Kijk voor voor meer info bij de presentatie van Energiecommissarissen van Joost). 

Het volgende ontbijt LIVE is 14 oktober, save the date!   Informatie, inschrijving etc volgt spoedig op de site en nieuwsbrief.


Illustration
 
Deel dit: