Bericht

Gezocht: Uw mening over windturbines in Amsterdam

Geplaatst op 15 november 2021, 11:29 uur
Illustration

Hallo, 

Mijn naam is Julien, adviseur bij Public Mediation. Wij zijn momenteel betrokken bij de Reflectiefase Wind van Gemeente Amsterdam. We zijn bezig met informatie verzamelen over buurtervaring in en rondom de zoekgebieden voor windmolens. We doen dit door bewoners en bezoekers een speciaal werkboek te laten invullen.

De informatie die we ophalen uit deze werkboeken wordt gebruikt om lokale klankbord- en expertgroepen te informeren en om uiteindelijk ook de gemeenteraad te helpen met het formuleren van de afwegingskaders voor het plaatsen van windmolens. Voor meer informatie kun je kijken op  https://www.amsterdam.nl/wonen-leefomgeving/duurzaam-amsterdam/windmolens-amsterdam/windmolens-amsterdam-workshop-kenmerkt/.

Als je mee wilt doen aan ons onderzoek, kun je een bericht naar mij sturen voor meer informatie, je inschrijven voor een van de workshops via het inschrijfformulier, of zaterdag 27 november naar de OBA Reigersbos, Geuzenveld of Waterlandplein komen, waar wij inloopsessies zullen organiseren.

Bedankt,

Julien