Bericht

Podcast 02025 "Koplopers schone energie"#10 - Energiearmoede

Geplaatst op 6 november 2022, 14:54 uur
Illustration

Het is bijna winter en de gasprijzen zijn torenhoog. Veel huishoudens hebben moeite de rekeningen te betalen. Welke mensen in Nederland leven in energiearmoede en waardoor komt dat? Hoe kunnen we het oplossen? En waarom moeten we eigenlijk minder vaak pannenkoeken bakken?

Bij Natasja van den Berg aan tafel: Koen Straver, dé energiearmoede-expert van TNO, maatschappelijk ondersteuner Maudi Bernadina van Stichting ProFor en participatiemedewerker Baudouin Knaapen van Stichting !WOON.

02025 Podcast #10 energiearmoede  

Ook interessant om het whitepaper van TNO-Koen Straver te lezen over Energiearmoede en Energietransitie

Over 02025 Podcast 
In deze podcastserie duiken Natasja van den Berg en Michiel Hulshof in de dromen, de ervaringen en de lessen van de duurzame voorhoede. Een serie met de bijzondere mensen achter de groeiende beweging die onze woningen, buurten en steden laat overschakelen op schone energie.

Abonneer je via Buzzsprout op jouw favoriet platform (Spotify, Apple Podcast, Pocket Cast en vele andere) op de 02025 Podcast "Koplopers schone energie" en luister naar de inspirerende verhalen van Amsterdamse koplopers. Heb je suggesties voor mensen en onderwerpen? Laat het ons weten via john@02025.nl   

De podcast "Koplopers Schone Energie" is een samenwerking tussen 02025 en Tertium. 

Deel dit: