Bericht

Zonnepanelen: Hoe kies ik het juiste paneel met de beste omvormer?

Geplaatst op 20 mei 2022, 17:42 uur
Illustration

Vol goede moed begin je jouw zoektocht naar een zonnepanelen aanbieder, je vraagt wat referenties op bij mensen in de straat en familie en vervolgens ga je research doen op internet. Je stuit op tal van aanbieders, maar weet niet bij welke partij je aan het juiste adres bent. Uiteindelijk besluit je op basis van de referenties en goede reviews wat bedrijven aan te schrijven, maar dan...

Je ontvangt de ene na de andere offerte, allemaal andere panelen en verschillende omvormers en dan zijn er ook nog is verschillende mogelijkheden in systemen; parallel- of serie geschakeld. Een paar adviseurs komen langs om hun offerte toe te lichten, allemaal hebben ze het beste paneel en de beste aanbieding, maar jij hebt geen idee wie van deze adviseurs je moet geloven en hoe je de beste keuze kunt maken.

Herken je jezelf in dit verhaal? Zie jij ook door de bomen het bos niet meer? Of beter gezegd door het zonlicht de zon niet meer? 

Wij van Professor Paneel merkte dat veel consumenten hier last van hebben. Hierdoor maken veel consumenten hun beslissing op basis van gevoel en betrouwbaarheid, dat gemeten wordt door de reviews. Best gek vinden wij. Een investering voor je huis, waar je minimaal 25 jaar profijt van wilt hebben en een behoorlijke prijs voor betaald, besloten op basis van gevoel. Probeer dat maar eens met 5000 euro op de beurs, daar wagen niet veel mensen zich aan. 

Wij van Professor Paneel willen deze consumenten helpen! Bij Professor Paneel kunt u een consult inboeken om uw offertes door een onafhankelijke adviseur te laten beoordelen. Daarnaast kunnen we, indien u dat wenst, ook de volledige zoektocht uit handen nemen. We bieden handige informatie met tips waar je op moet letten tijdens het vergelijken. Verder lees je ook de laatste ontwikkelingen en nieuwtjes bij ons. 

Ben je nieuwsgierig geworden of ken je wel iemand die wat hulp kan gebruiken? Neem vooral contact met ons op en lees de handige tips op onze website via de link hieronder. 

Deel dit: