Bericht

In dierbare herinnering: Marinus Knulst

Geplaatst op 20 juni 2022, 15:58 uur
Illustration

Er is een unieke vogel uit onze zwerm definitief neergestreken.

Op donderdag 16 juni j.l. overleed, 72 jaar oud, onze Marinus Knulst. Hij was energiecommissaris van 'een bult zand op IJburg'. Hij was voorzitter van Natuurlijk IJburg en een geliefd bestuurlid - of praatjesmaker, zoals hij dat zelf noemde - van Energiecoöperatie Zuiderlicht. 

We nemen - met wie wil - afscheid van Marinus, op woensdag 22 juni, bij SET op IJburg: met een lach en een traan. We starten rond 16.00. Neem zélf wat mee om te drinken en te delen. En veel mooie herinneringen en verhalen. En eventueel je muziekinstrument. Wil je ook nog een hapje mee eten? Geef dat dan door aan Linda Vosjan. 

Op 28 juni zal ook Zuiderlicht tijdens haar jaarlijkse ledenavond, met woorden en muziek, Marinus herdenken. Ook tijdens de borrel na afloop van het optreden van Merlijn Twaalfhoven zal er ruime gelegenheid zijn om het nog eens over Marinus te hebben. Het is een open avond, iedereen is welkom.
Deel dit:
2 reacties

Linda Vosjan

mooie woorden Aukje, we kijken uit naar nog meer mooie woorden en vooral ook mooie daden. Zoals Marinus zo mooi voorleefde: met welke acties maken we de wereld een stukje mooier?
di 21 juni 2022 07:35

Stefan Mol

Ik ben er vanmiddag in gedachten bij. Marinus was een held.
wo 22 juni 2022 15:29
Wil je reageren? Meld je dan aan.