Bericht

De Fixbrigade breidt uit naar Noord en Nieuw West

Geplaatst op 5 juli 2022, 15:20 uur
Illustration

In deze tijden van uit de pan vliegende energieprijzen is het mooi dat de FIXbrigade gaat uitbreiden. In Amsterdam Oost is er vanuit de Jungle al vier jaar lang een FIXbrigade actief en met steun van Europa en gemeente Amsterdam is er nu een uitbreiding gestart in Amsterdam Nieuw West en Noord.

De beste manier om op korte termijn energie te besparen en een lagere energierekening te krijgen is door je huis beter te isoleren. Dit kan al met kleine maatregelen, zoals het dichten van naden en kieren, het aanbrengen van radiatorfolie en je verwarming beter af te stellen. De FIXbrigade helpt je hiermee, als je minder dan €2400 bruto verdiend zelfs gratis. Zo wordt je huis comfortabel en kun je veel zo energie besparen. De Fixbrigade gaat verder dan advies, zij voeren het werk ook uit!!

Wat kan de FIXbrigade nog meer voor je doen?
Uitvoer van kleine isolatie maatregelen, het inregelen van de CV installatie, een infraroodscan van warmteverlies en het meten van de luchtkwaliteit. Zij inventariseren de problemen in jouw huis en geven energieadvies op maat.

Heb je interesse gekregen en wil je een afspraak maken met de FIXbrigade, stuur dan een mailtje naar infopunt@jungle.amsterdam 

PS: Wil je zelf Fixer worden? Dat kan in ons leertraject! Bezoek onze site voor meer informatie en aanmelding https://www.jungle.amsterdam/leertrajectfixbrigade .

Documenten
Deel dit: