Bericht

Duurzame Banenmarkt, Duurzaam Sleutelfiguur

Geplaatst op 20 juli 2022, 15:02 uur
Illustration

Op dit moment is er een hitte golf in Nederland en kampt een groot deel van Europa met extreme tempraturen. In Afrika sterven grote getalen mensen door de extreme droogte ten gevolge van de klimaat verandering. Record na record wordt verbroken omtrent hitte, uitdroging , flora en fauna dat verdwijnt. Werken aan een duurzame wereld wordt steeds belangrijker en met de dag urgenter. Dit kunnen wij niet alleen, hier is samenwerking voor nodig.

Vanuit de Duurzame Banenmarkt zetten wij ons daarom hard in om deze transitie naar duurzaamheid te verwezenlijken en te stimuleren. Daarnaast werken wij er hard aan om de mensen die een (nieuwe) baan, vrijwilligerswerk of een studie zoeken meerdere mogelijkheden te bieden zodat zij zichzelf verder kunnen ontwikkelen. Ten slotte werken wij er hard aan om de mensen te laten inzien dat ze veel kosten en moeite kunnen besparen door duurzamer gebruik en verbruik.

Om duurzaamheid en de kansen meer onder de aandacht te brengen zoeken wij zogenoemde ‘sleutelfiguren’. Je deelt binnen je team, netwerk en eventueel mensen die je begeleid vanuit je werk de informatie over de Duurzame Banenmarkt . Wij merken dat persoonlijk aan mensen de kansen, opties en mogelijkheden te vertellen die de Duurzame Banenmarkt te bieden heeft ontzettend goed werkt. Dit willen wij daarom groter aanpakken.

Wil jij je ook graag inzetten voor de duurzaamheidstransitie en het verminderen van werkloosheid? Spread the word! In de bijlage vind je de flyer waarin meer informatie staat over de Duurzame Banenmarkt en wat wij bieden.

Graag horen wij of jij je ook wilt inzetten als sleutelfiguur. Neem contact op met 1 van onderstaande contactpersonen. Wij delen alle informatie met je die je nodig hebt. Samen versterken we de duurzaamheidstransitie en de persoonlijke groei van de Amsterdammer.

Met vriendelijke groet,

Willem Draaisma (Oranje Energie) – 0623665908 – wdraaisma.advies@gmail.com
Hans Krikke/Rahma el Mouden (Samen aan de Slag) - rahma@mas-dienstverleners.nl
Josephine Vos Weeda (Startpunt, Gemeente Amsterdam) – 0634205034 – j.m.vos@amsterdam.nl 

Deel dit: