Bericht

Onze 350e koploper wordt vrijdag geëerd in een besloten kring!

Geplaatst op 7 februari 2023, 09:32 uur
Illustration

As vrijdag eren we de 350e koploper in Amsterdam. Een koploper is iemand die voorop loopt. En die zijn gebouw of gebied op schone energie wil en die de lessen die geleerd worden wil delen.

Onze lijst groeit met de dag, gelukkig, want we zijn op weg naar 7500 koplopers! Als die allemaal gemiddeld 4 projecten doen van 20 units, zijn we in 2025 koploper schone energie. Ik werk al jaren met velen in de buurt bijvoorbeeld aan mijn eigen ark, onze steiger, de school en de sportclub. Hoe mooi zou het zijn als we die alle 4 op schone energie hebben in 2025. En dat er nog 7499 andere mensen zoals ik zijn die 4 gebouwen op schone energie krijgen in de komende jaren.

Nu de 350e koploper. Wie dat is? En waar we dat vieren? En wie dat komen vieren? Dat is bijna allemaal nog een verrassing. 

De kring bestaat uit 30 leerlingen, 2 gastdocenten en de 350e koploper en minstens een van de twee andere genode gasten.

De twee genode gasten zijn Wethouder Zita Pels en Parooljournalist Bart van Zoelen. Ik hoop dat ze allebei komen. Dat zou de feestvreugde nog groter maken. 

Vrijdag 9:30 in Oost. Meer zeggen we nog niet.

Deel dit: