Update

Update bij Verduurzaming 5e Montessorischool Watergraafsmeer

Geplaatst op 17 februari 2023, 08:52 uur
Illustration

In 19 lessen binnen het School Energieproject hebben de kinderen van groep 6 , 7 en 8 van de klas van Sandra van de 5e Montessorischool een indrukwekkende hoeveelheid informatie gehoord en verteerd. En dat kunnen we met een gerust hart zeggen, Isabella en ik, want afgelopen vrijdag werd hun kennis getest in de Raadzaal van het stadsdeelkantoor Oost. De aanwezige bestuurder, Rick Vermin, en collega's als Pieter Klapwijk en Melanie Semil en koplopers Alex Kan en Ronald van Oijen en leverancier Eteck waren lovend over het kennisniveau van de kinderen. Isabella en ik zijn dat ook. We hebben met hen veel gedaan, geleerd en genoten. Van Donut Economie (over het tekort in het midden en een teveel aan de buitenkant) tot warmte koude opslag. 

Ook de plannen om de eigen school met zonne-energie van warmte en elektriciteit te voorzien en de opslag ervan, zijn in een nieuw stadium gekomen.  

We hebben de ideefase en de verkenningsfase achter de rug. Alles is beschreven in onze krant.

En we gaan verder naar de volgende stap, in een gesprek met de directeur, de architect, juf Suzanne en Isabella en ik. Op naar de volgende fase van een heerlijk avontuur! Dank aan allen! 

Deel dit: