Bericht

Amsterdams Energiekoplopers Fonds: Nieuwe ronde, nieuwe kansen!

Geplaatst op 30 november 2023, 08:00 uur
Illustration

1 december 2023 is het Energiekoplopers Fonds voor de tweede keer geopend! We hebben een prachtig bedrag van € 28.000 bijeengebracht voor het fonds, waarbij de spelregels hetzelfde zijn als die van het eerste jaar.

Het Amsterdams Energiekoplopers Fonds is er speciaal voor jou, voor ons, voor alle Amsterdammers van 18 jaar en ouder. Dit fonds is een aanvulling op de vele bestaande fondsen en is opgericht door 02025 en Gemeente Amsterdam. We maakten dit fonds zo toegankelijk mogelijk, om samen te beslissen over de weg naar een schoon Amsterdam.

Weet je wat het mooie is aan dit fonds? Jouw initiatief kan zo de volgende stap zetten en bijdragen aan de energie-transitie in onze stad. Wij kunnen jouw groene energie-idee of -plan ondersteunen! Hoe? Met geld, met kennis, en met het 02025 netwerk en ondersteunende organisaties. 

Jouw idee of plan moet ten goede komen aan een 'gebied' in Amsterdam; een buurt, wijk, bedrijventerrein, gemeenschap, Vereniging van Eigenaren, enzovoort. Let wel op, initiatieven gericht op alleen jouw huishouden of organisatie komen niet in aanmerking. We doen dit samen, als een gemeenschap!

We staan aan de rand van spannende tijden! Sluit je aan en help mee aan de bouw van ons Amsterdam van morgen. Laten we samenwerken, innoveren en boven alles, laten we de toekomst vormgeven. 

Blijf op de hoogte van dit en andere fondsen en initiatieven van 02025, schrijf je in voor de nieuwsbrief. 

Deel dit: