Blogpost

De Energie Bespaar Markt

Geplaatst op 1 november 2023, 09:00 uur
Illustration
profile picture
Rosa van Gorcum

Kom op 4 november naar De Energie Bespaar Markt in de passage van De Hallen: Informatie, gratis isolatiemateriaal en feest.

Op De Energie Bespaar Markt bieden diverse organisaties tips en tricks om je energierekening te verlagen. Je kunt er energiecoaches ontmoeten, meer inzicht krijgen in de mogelijkheden om te besparen én isolatiemateriaal bemachtigen om thuis direct aan de slag te gaan. De Energie Bespaar Markt helpt jou bij het besparen op energiekosten!

Zaterdag 4 november 2023, van 11:00 tot 17:00 uur, vindt tijdens de Klimaatweek, de Energie Bespaar Markt plaats in de passage van De Hallen. Dit evenement staat volledig in het teken van energiebesparing in huis.

Wat kun je verwachten?

- Deskundig Advies:
Energiecoaches van Stichting Woon!, De Energie Wending en 02025 zijn aanwezig om advies te geven over energiebesparing in huis, variërend van eenvoudige tips zoals radiatorfolie tot grootschalige isolatieprojecten. 

- Gratis isolatiemateriaal: Tijdens de markt wordt er gratis isolatiemateriaal uitgedeeld, maar wees er op tijd bij, want op = op!

- Rad van Fortuin: Maak een afspraak met een energiecoach of fixer van De Energie Wending en draai aan het Rad van Fortuin. We geven heel veel mooie prijzen weg, met als hoofdprijs een warmte kussen van STOOV.

- Hoera! Energie in Amsterdam Expo: De expositie "Hoera! Energie in Amsterdam" biedt inzicht in de huidige status van energie in Amsterdam en de plannen voor schone energie van 02025 en de gemeente Amsterdam. Een hoogtepunt van de expositie zal het feestelijke moment om 12:00 uur zijn, met muziek en speciale gasten.

Waar: De Passage in De Hallen Amsterdam
Wanneer: Zaterdag 4 november 2023, 11:00 - 17:00 uur
Toegang: Gratis

De Energie Bespaar Markt is een mooie gelegenheid om in actie te komen, te ontdekken hoe je energie kunt besparen, en om te vieren dat we samen werken aan een betere toekomst. 

link naar het Facebook evenement.

Dit evenement is tot stand gekomen door een samenwerking tussen 02025, Stichting !Woon, Takkenkamp, Gemeente Amsterdam, Rabobank, De Hallen en Energie Wending.

Deel dit: