Bericht

Jeroen Bisscheroux, rust zacht.

Geplaatst op 7 februari 2024, 21:34 uur
Illustration

Heel verdrietig, vandaag kwam het bericht van het overlijden van onze mede-initiatiefnemer Jeroen Bisscheroux. Na een kort ziekbed.

Iedereen die ooit Jeroen heeft gesproken weet dat er geen was zoals hij. Een rots. Een beer. Een intens eerlijk mens. Integer tot op het bot. De liefste vader. Een echte echte kunstenaar die uit elke cel inspiratie omzette in prachtwerk. Wij krijgen Kippen was jouw kippenhok, jouw concept, waar je drie weken aan schuurde en schaafde voor iemand wist dat je daar mee bezig was in je atelier. Uiteindelijk inspireerde je zo veel mensen met dit concept, over de hele wereld. Verbindende kippen. En je deed zoveel moois meer. Oneindig veel dank. 

Wat zullen we je zo missen op deze aarde, Jeroen. 

Namens ons allen, heel veel sterkte aan Faas en Renée. En Michiel. Van Bisscheroux en Voet. En allen die je lief hebben en dicht naast je zijn. 

 

https://www.flickr.com/photos/wijkrijgenkippen/albums/72157642588716743/ 

Deel dit:
1 reactie

Aukje van Bezeij

do 8 februari 2024 14:37
Een bijzondere, lieve man en kunstenaar. Jeroen was ook de maker van Paultje, het subtiele uithangbord en de mascotte van Zuiderlicht. Het coöperatieve stokstaartje. We gaan Jeroen verschrikkelijk missen.