Organisatie

ECOREACH

Onderneming
Thema Stedelijke ontwikkeling / bouw, Duurzaamheid / energie, Gezondheid, bouwbiologisch advies en gezond wonen
E-mailadres
info@ecoreach.nl
Telefoon
06 81288297
Beschrijving

ECOREACH - ecological research in architecture

bouwbiologisch architect MSc.Ir. Max Drath

Bouwbiologie is de wetenschap van de leefomgeving binnen in relatie tot de mens. Er wordt onderzoek gedaan naar welke factoren van invloed zijn op een neutraal, stressveroorzakend of ziekmakend leefklimaat. Dat kunnen invloeden van binnen en buiten het gebouw zijn en het gebouw zelf. Bouwbiologie stelt de relatie tussen architectuur, gezondheid, cultuur, milieu en mens centraal.

Duurzaam bouwen verwijst naar een planning- en bouwproces en gebruik dat gericht is op duurzaamheid; Dit betekent het behoud van het ecosysteem en de omgeving, de voordelen voor mens en maatschappij, een gezond binnenklimaat en het optimaliseren en vergroten van het economische potentieel van een gebouw.

Met ecoreach is mijn missie de verbinding te slaan van bouwbiologie en duurzaamheid in de gebouwde omgeving om gezond wonen centraal te stellen voor de bewoner van vandaag en de volgende generaties. 

 

Als architect  kan ik het ontwerp met je samen opstellen, je begeleiding tijdens alle bouwfasen tot oplevering maar wil ik als bouwbioloog ook nog de gezondheid waarborgen na de oplevering.

Voor een eerste gratis kennismaak gesprek over bouwbiologie, ecologisch bouwen, architectuur of bouwkunde kun je altijd terecht op de gratis spreekuur ecologisch renoveren in het Sarphatipark in Amsterdam de Pijp. (Voor meer informatie zie diensten)