Organisatie

Aesthenergy

Onderneming

Vanuit onze start up hebben we de ambitie leiderschap in de energietransitie te versterken en organisaties voorop te laten lopen om Nederland mooier en duurzamer te maken.


Met esthetisch-mooie ‘eye catchers’ kun je de energietransitie daadkrachtig een extra impuls geven en mensen in beweging brengen om mee te gaan doen. De eerste producten hebben we al, maar we zoeken er nog meer obv behoeftes van medebewoners, gemeentes en bedrijven.


We zien de energietransitie als een veranderproces: eerst met ‘innovators’ en ‘early adopters’ aan de slag en met hen de basis leggen. Dan vervolgens de grote meerderheid mee gaan nemen, zowel burgers als bedrijven, dat is een uitdaging!


Even een korte introductie van mij en onze start-up. Ik zelf heb jarenlang in de HR gewerkt aan organisatie- en cultuurveranderingen, en me gericht op het in beweging brengen van mensen. Nu ben ik samen met mijn twee oudste zonen Niek en Wessel met veel passie een start up begonnen om leiders en organisaties voorop te laten lopen in de energietransitie en daarmee Nederland mooier en duurzamer te maken. We zoeken in binnen- en buitenland naar esthetische, duurzame-energie oplossingen en brengen die bij ambitieuze leiders onder de aandacht.


 


 

Illustration
 
Deel dit:
Contactpersonen van Aesthenergy