organisatie

risicodelen

Onderneming, Netwerkorganisatie, Vereniging / club

Risicodelen.nl is het platform dat ondernemers inkomenszekerheid biedt. Elkaar helpen is een primaire levensbehoefte. Hiermee maken wij samen de wereld rechtvaardiger en menselijker.


‘Samen’ is de oplossing
Als ondernemer weet je: jouw netwerk is goud waard. Maar als jij ziek wordt, dan zit je toch zonder inkomen. Dankzij ons platform krijg jij inkomenszekerheid uit jouw netwerk! Of uit ons open netwerk als jij dat liever hebt.
Gebruik ons om jouw netwerk te versterken (door elkaar inkomenszekerheid te geven) of om jouw netwerk te vergroten (met leuke bijeenkomsten of spontane ontmoetingen). Of op een andere manier, wij zijn er voor jou.


Maar hoe werkt het?
Jij vormt een groep met ondernemers die jij kent of je sluit je eenvoudig aan bij onze open groep. Als het maar goed voelt! Iedereen helpt vervolgens de arbeidsongeschikten uit zijn groep. Natuurlijk hoop jij dat jij nooit arbeidsongeschikt wordt, maar de meeste ondernemers maken het mee en dan is het fijn om geholpen te worden! Heb jij al een verzekering? Dan bespaar jij flink door te kiezen voor een langere wachttijd bij jouw verzekeraar!

Deel dit: