organisatie

Ecoplant Europe

Onderneming

NEUTRALE ENERGIE & SOLAR INNOVATIE nu beschikbaar!


De Ecoplant is een zonzoekend PV systeem; De panelen richten zich 24/7 perfect en automatisch op de zon waardoor de Ecoplant zeer efficiënt omgaan met alle beschikbare zonkracht.


De Ecoplant is meer dan solar en combineert vele functies zoals on/off grid, energieladen en veiligheid. De Ecoplant biedt veiligheidscamera’s, straatverlichting en laadstation in één.


Het is een uiterst efficiënte stroom opwekker die door middel van maximaal 18m2 solar panelen zeer betrouwbaar energie laadt.


Er zijn diverse modellen beschikbaar en de Ecoplant is vrijstaand overal bij uw huis,  bedrijventerrein of waar dan ook gewenst Plug & Play geplaatst worden. De Ecoplant is verplaatsbaar en is verkrijgbaar in zowel een On- en Off grid energieoplossing (vergunningsvriendelijk).


De Ecoplant is afhankelijk van de zonkracht, geeft CO2 neutrale energie en is onderling koppelbaar. De sterke accu’s kunnen maar liefst 7.8KWh energie als reserve opslaan en kunnen door middel van de Smart Grid Omvormer terug leveren maar ook stroom opnemen van het stroomnet. De Ecoplant voorziet een gemiddelde vierpersoonshuishouding een jaar lang van CO2 neutrale stroom (excl verwarming). Natuurlijk ook super geschikt voor bedrijven en overheid!


Neem een kijkje op onze website voor de mogelijkheden of bekijk onze bedrijfsfilm.


U koopt al een Ecoplant vanaf €5.000,00 exclusief btw!

Illustration
 
Deel dit: