organisatie

Solar Sedum

Wij van Solar Sedum geloven, als social enterprise, dat er op daken een geweldige potentie ligt om de natuur terug te brengen in de stad en tevens eigen duurzame energie op te wekken. Hierbij geloven wij in zowel het leveren van waarde voor onze klant als het hebben van een positieve impact op de maatschappij.


Solar Sedum was een van de eerste bedrijven in Nederland die de unieke combinatie van zonnepanelen en een groendak aanbiedt. Door de opgebouwde ervaring heeft Solar Sedum zich inmiddels ontwikkeld tot een veelzijdige speler in de markt die haar klanten op alle vlakken kan ontzorgen. Solar Sedum is niet alleen een bedrijf met ervaring en technische kennis van zaken, maar bestaat ook uit mensen die zijn opgeleid tot deskundige en ingenieur die u verder kunnen helpen met subsidies en vergunningen.


Solar Sedum is een duurzame onderneming. Wij willen graag iets terugdoen voor de maatschappij en onze leefomgeving. Daarom kiezen wij voor producten en oplossingen die goed zijn voor mens en milieu. Door middel van innovatie willen we het daklandschap in Nederland verfraaien en verduurzamen. Zo richten wij ons op projecten als ‘Red de bij’ en zijn we een trotse sociale onderneming die werk verschaft aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Deel dit:
Contactpersonen van Solar Sedum
1 berichten van Solar Sedum