Organisatie

Energy Bridge

Onderneming

Energy Bridge borgt van A tot Z de verduurzaming van de warmtelevering van bestaande gebouwen, met de focus op blokverwarmingen en ketelhuizen van flats en appartementen voor woningcorporaties, VvE's en zorginstellingen. Als experts overzien wij het hele spectrum van het verduurzamen van een blokverwarming of ketelhuis: letterlijk: 'Van Boardroom tot Boilerroom'.


U kunt ons bellen als er een natuurlijke moment aankomt om de verduurzaming door te voeren: een renovatie, een verbouwing, een verhuizing of tijdens een vervangingsmoment.


We zijn gepassioneerd rondom de warmtetransitie: hoe minder fossiele brandstoffen en meer duurzame bronnen, hoe enthousiaster wij worden. Wij werken van A tot Z: vanaf het advies en financiering, naar ontwerp en realiasatie tot exploitatie. Indien gewenst wordt ook de gehele communicatie en begeleiding van fossiel naar duurzame warmte wordt door ons geregisseerd.


We bieden zekerheid op de CO2-reductie door warmte-as-a-service contracten aan te bieden. Voor een vaste prijs ontvangt de corporatie, VvE of zorginstelling duurzame warmte voor minstens 15 jaar. En de financiering wordt gedaan door de partij die het beste past.


Omdat corporaties, VvE's en zorginstellingen ieder een andere 'taal' spreekt terwijl de technische oplossing identiek is, heeft Energy Bridge per segment een unieke propositie ontwikkeld:Voor meer informatie: www.energybridge.nl


Referenties: www.energybridge.nl/referenties


Nieuwsberichten: www.energybridge.nl/actueel/nieuwsberichten

Deel dit: