organisatie

Green Office HvA

Netwerkorganisatie
Beschrijving

Het primaire doel van een Green Office is om ervoor te zorgen dat een onderwijsinstelling verduurzaamt in al haar facetten en maakt alle duurzaamheidsinitiatieven zichtbaar binnen de universiteit of hogeschool. Green Office HvA is als onderdeel van re-set een blijvende plek binnen de HvA waar iedereen die zich inzet voor een duurzame en inclusieve hogeschool samenkomt. Hier werken studenten en medewerkers samen aan concrete acties met impact.

We organiseren inspirerende events, voeren campagne en lobbyen voor duurzamer en inclusiever beleid en onderwijs. Ons Community Team zet zich in om duurzame studenteninitiatieven zichtbaar te maken en studenten en medewerkers met elkaar te verbinden. Ons Communicatie Team creëert inspirerende content voor de socials en werkt aan (online) campagnes. Een idee of initiatief delen? Connect met ons via Instagram of stuur een mail naar Green Office HvA

Daarnaast organiseren we twee keer per jaar de GO Game Changers Awards. Een inspirerende award uitreiking voor en door studenten die tijdens hun studie een positieve impact maken. Ook meedoen? Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


Contactpersonen van Green Office HvA
Ik wil deelnemen