Persoon

Peter Rook

wie is Peter?

Hallo, leuk dat jij mijn profiel bekijkt. Ik ben een enthousiaste persoon die van de provincie Utrecht de meest duurzame samenleving wil maken door SAMEN te werken want SAMEN is BETER.
Samen met Linda, Martijn en Jasper woon ik op de de Oude Munt de mooiste straat in Nieuwland-Amersfoort ook wel liefkozend "klein Soesterkwartier" genoemd.

werk en hobbies

Ik ben een enthousiaste netwerker en verbinder en vind het leuk om out-of-the-box te denken. Ik ben ben vooruitstrevend, creatief en innovatief en krijg energie van ‘nieuwe dingen’. Graag brengt ik mensen en partijen bij elkaar.

Dankzij diverse internationale werkgevers heb ik veel ervaring als Internationaal Business Development Manager. 
De uitdaging die ik graag aanga, is om nieuwe oplossingen te bedenken en mensen, partners, pijlers, verenigingen, organisaties en processen op elkaar af te stemmen.
Daarnaast heb ik passie om van Amersfoort en Utrecht een duurzame samenleving te maken!

Mijn uitgangspunt: Denk niet alleen aan wat er gebeurd is en kijk niet alleen terug naar het verleden, want ER GAAT IETS NIEUWS GEBEUREN.

omgeving

Dankbaar ben ik voor mijn wijk Nieuwland. De Oude Munt is een heerlijke straat om in te wonen. Dankzij het WBT en de Gemeente Amersfoort is het speelterrein voor onze kinderen totaal vernieuwd waardoor er geen wateroverlast meer is en een fantastische speelplek voor alle kinderen uit onze straat.

Samen met een aantal enthousiaste straatgenoten organiseren wij ieder jaar een gezellige Straat Barbecue.
Daarnaast zijn er allerlei andere leuke initiatieven als: Sinterklaas en Sint Maarten. Naast mijn eigen straat ben ik ook actief in mijn eigen wijk Nieuwland en inmiddels ook in Amersfoort (Duurzaam033) en Utrecht (Duurzaam030)

de droom van Peter

Om SAMEN met wijkgenoten mijn eigen wijk NIEUWLand de meest duurzame samenleving van Nederland te maken!
En als dat gelukt is SAMEN met heel veel Amersfoorters van Amersfoort meest duurzame samenleving van Nederland maken!
En als dat gelukt is SAMEN met heel veel Utrechtenaren van Utrecht de meest duurzame samenleving van Nederland maken!
En als dat gelukt is om SAMEN met heel veel provinciegenoten van de provincie Utrecht de meest Duurzame Samenleving te maken. :-)

Mocht je me willen bellen dan kan dat meestal prima tussen 8:00 en 18:00 op: 06 31 557 616

expertise
Specialismen: Enthousiasmeren, verbinden, bruggenbouwen, creƫren van eenheid, hands-on mentaliteit, Netwerken.
Mijn uitgangspunt: Denk niet alleen aan wat er gebeurd is en kijk niet alleen terug naar het verleden, want er gaat iets nieuws gebeuren.
telefoon: - log in om het telefoonnummer te zien -