Persoon

Sjors Beenker

Bewoner, vredeswerk/train Alternatieven vr Geweld
Wie is Sjors?

De dag voor m'n 50e verjaardag verhuisde ik naar 1 v/d 2 woongroepen met 5 huurders. Mijn helft van 't pand was destijds 'n 'samen eten woongroep' waar iedere volwassene 1 kookbeurt/week nam. Ik ben inmiddels de langstwonende en alle 5 kinderen zijn verhuisd. De Key bracht geen isolatie aan toen ze onze gaskachels vervingen voor CV, maar 02025 kent me als 'aanhouder'!

Mijn werk en hobbies

Ervaren als Wagenings tropisch voedingsdidaktikus, sinds 2004 ben ik 'peace professional', trainer 'Alternatieven voor geweld', antimilitarist, ontwikkel ik vredeslesmateriaal voor 9-12 jarigen enz. Waar? Ik bezocht 104 landen, vooral tijdens 9 tropenjaren. Hiernaast geef ik als intuïtief healer/massage therapeut: chakra healing, voetreflexmassage, behandeling van hoofdpijn/stress en les hierover. 90% is vrijwilligerswerk. Leukste hobbies: zingen en liften. Ik recycle aluminium en >10 andere afvalstromen.

Mijn omgeving

Op de hoek met de Oudemanhuispoort woon ik zeer centraal (in vele richtingen ligt de Prinsengracht op 900m), zodat ik velerlei debatten 'om de hoek' vind. Fijn als toeristen kijken waar ze 'n lage bas horen en dan op de stoep gaan lopen.

Mijn droom

Samen eten lijkt verleden tijd al hoop ik dat ik dat weer kan helpen opbouwen. 6 juni 2019 verbeterde mijn uitzicht richting Rokin t/m 't Spui door stormschade onderin de boom voor mijn raam en zorgen de hogere bladeren nog immer voor koelte.

E-mailadres
beenker@yahoo.com