Marly Zevenhek

Mijn werk en hobbies

Duurzaam haarstylist, Klimaatgesprekcoach en Sustainable Activator

Ik recycle alles daar waar kan....werk met ammonia vrije kleuringen...en ik gebruik zoveel mogelijk ecologische producten zowel privé als met mijn werk als haarstylist. En al jaren mensen probeer ik mensen tijdens mijn behandelingen, in mijn prive leven maar nu ook als klimaatcoach zelf een bewustere manier van leven te laten ontdekken... door erover te praten, maar niet op te leggen, meestal stellen mensen zelf de vragen en dan geef ik mogelijke oplossingen of veranderingen op gebied van voedsel, consumptie, wonen, reizen, werken, energie en wat nog meer...

Mijn hobby's:  Rondreizen op allerlei manieren (fiets, backpack, openbaar vervoer, motor, camper....niet altijd even goed voor mijn voetafdruk maar ik heb er zoveel van geleerd en nog steeds!) Leren van de schoonheid van de wereld, De aarde mens en dier heeft mij zoveel geleerd en laten zien, mij nog bewuster gemaakt en geleerd deze nog meer te respecteren! 

En nog meer hobby's, wandelen met mijn hondjes, hardlopen en zaal en veldvoetbal :)

Mijn droom

Een mooie gezonde aarde. Mensen om mij heen bewuster maken hoe met alles om te gaan zodat wij in de toekomst veel meer hergebruiken, de natuur meer terugkomt in stad en land en gewaardeerd wordt door de mens om er samen mee te leven ipv bv het zoals nu te verdelgen.... De benamingen voor onkruid en ongedierte vind ik dan ook verkeerde benamingen, geen enkele plant is on-kruid en geen enkel dier is een on-dier..... 💚

Mijn expertise

Doordat ik heb deelgenomen aan de cursus Klimaat coach KlimaatGesprekken mag ik mij nu dan ook officiceel klimaatcoach noemen. 


Workshops duurzaamheid en milieu klimaatvriendelijke keuzes. Het nieuwe normaal voor thuis, in je vrije tijd en op het werk.

Mijn mogelijkheden

Het coachen van groepen en organisaties.

Diensten aangeboden door Marly
Projecten uitgevoerd door Marly
Activiteiten van Marly
Berichten van Marly
Bekijk Marly Zevenhek ook in