Jeroen Kruisheer

Bewoner, Ondernemer, Professional, Energie Commissaris Amsterdam Zuidoost
Wie is Jeroen?

Inmiddels 12 jaar woon ik met z'n vijven in een nieuwbouw huis in Stadsdeel Zuidoost. Mijn dochters zitten op Hockey dus daar ben ik elk weekeind langs de lijn te vinden.

Mijn werk en hobbies

Ik ben Solar Specialist en Gastheer binnen de Horeca. Ik werk graag met mensen en ga graag de verbinding aan. Vandaar dat ik drie keer De Buurcamping heb georganisserd in de E-Buurt.


Ik help V.v.E.'s met het tot stand komen van zonnepanelen projecten. Ik zie dat er bij V.v.E.'s vaak een gebrek aan begeleiding is. Iemand die de kar blijft trekken die dingen uitzoekt en klaar zet voor een ALV om over te beslissen. Daar ben ik voor in te huren en op die manier hoop ik dat alle bruikbare daken in Amsterdam vol met zonnepanelen komen.

Mijn omgeving

Het is mooi om te zien dat er steeds meer zonnepanelen in onze wijk komen. Wel is het jammer dat de huurders hierin achter blijven. Hopelijk gaat Rochdale hier in de nabij toekomst haar verantwoordlijkheid pakken en dit voor haar huurders regelen.

Mijn droom

Zorgen dat de veranderingen binnen ons energieverbruik tot stand komt is een eerste stap naar een betere wereld. Hopelijk komen we hierdoor tot inzichten die ons gaan helpen meer gelijkwaardigheid in inkomens en leefomstandigheden te creƫren. Beter met de wereld om te gaan en haar niet zo uit te buiten.