Brenda Serrée !WOON

Professional, communicatieprofessional
Wie is Brenda?

Hoi, mijn naam is Brenda Serrée. Ik heb een passie voor urban green, grafisch ontwerp en Ikigai. Ik ben Ikigai spreker en coach bij mijn eigen bedrijf.  Ook help ik !WOON online goed zichtbaar te zijn zodat alle bewoners van Amsterdam weten dat ze bij ons terecht kunnen voor gratis advies en ondersteuning. 

Mijn werk en hobbies

Naast lezen, yogarun, vloggen, grafisch ontwerp, social media, nieuwe hotspots vinden, Ikigai is olieverf schilderen mijn grote hobby. 

Mijn omgeving

Ik woon in de Cremerbuurt. Ik voel me gezegend met deze plek zo vlakbij het Vondelpark. Met veel vrienden en kennissen in de straat, heb het er erg naar mijn zin. We wonen in een pand uit 1910. Bijzonder groen is ons dakterras, een onbetaalbare oase van rust!

Mijn droom

Mijn droom is Amsterdam als één groot Green Park waar je je met de fiets verplaatst. Elektrische auto's ondergronds, overal urban green. We gebruiken geen plastic verpakkingen meer en zijn over op organic en afbreekbare producten voor douche, was en schoonmaak. Vliegtuigen hebben een doorbraak meegemaakt en gebruiken CO2 neutrale brandstof. Iedereen is zich klimaat bewust en levert een bijdrage. Mensen zijn geduldig en leuk voor elkaar. 

Organisaties van Brenda
Projecten waarvoor Brenda contactpersoon is
Projecten waaraan Brenda bijdraagt
Activiteiten van Brenda
Berichten van Brenda
Locaties van Brenda
Bekijk Brenda Serrée !WOON ook in